Forum Serwisu Arachnea

Sklep internetowy Pirania
Sklep internetowy TerraSklep
Spider Shop

!!!! miejsce na ogłoszenia !!!!
Stary 14-03-2010, 20:32   #21
Glaurung
Koordynator Partnerów
wiarygodny

Glaurung's Avatar

Miasto: Wrocław / Wałbrzych
Wysyłanie wiadomości przez Gadu Gadu do Użytkownika Glaurung
Domyślnie

Cytat:
Napisał gargamel Zobacz post
Padła kiedyś w HP propozycja żeby dział "od zaciekawienia..." działał na zasadzie "rozpoznawania płci". Moim zdaniem pomysł był trafiony w 10...
Pomysł był trafiony, ale musiałby działać na trochę innych zasadach. Z przyczyn technicznych nie dało się tego wykonać, niestety vBulletin nie ma takich możliwości.
Stary 15-03-2010, 18:10   #22
Gibson

Gibson's Avatar

Miasto: Bielsk Podlaski
Domyślnie

Na konkurencyjnej stronie zeby stworzyc temat na forum trzeba najpierw miec pozwolenie moderatorow.. tak mi sie wydaje bo temat, ktory wstawiam nie pojawia sie odrazu tylko prawdopodobnie po zatwierdzeniu moda.. moze niezbyt dobrze to ujalem ale wiecie oco mi chodzi;] moderatorzy maja wtedy wiecej roboty ale nie bylo by tyle glupich tematow.. niektore sa ciekawe, mozna podyskudowac wymienic poglady ale te "pajak nie je co robic" to zenada...
Jak ja zaczynalem(co bylo stosunkowo niedawno) owszem przeczytalem FAQ i siedzialem godzinami szukajac info o pajaczku ktorego mam miec.. ale mimo to pojawialy sie rzeczy o ktore i tak pytalem... pytania beda, mozna tylko zmniejszyc ich ilosc..
Stary 17-03-2010, 22:04   #23
Mustang Mężczyzna
Koordynator Sekserów
wiarygodny

Mustang's Avatar

Miasto: ze snów
Domyślnie

Cytat:
Napisał Gibson Zobacz post
Na konkurencyjnej stronie zeby stworzyc temat na forum trzeba najpierw miec pozwolenie moderatorow
Cytat:
Napisał Glaurung Zobacz post
Z przyczyn technicznych nie dało się tego wykonać, niestety vBulletin nie ma takich możliwości.
[6 znakow]
Stary 23-03-2010, 12:54   #24
Michallewczuk Mężczyzna
wiarygodny

Michallewczuk's Avatar

Miasto: Siedlce
Wysyłanie wiadomości przez Gadu Gadu do Użytkownika Michallewczuk
Domyślnie

Gdyby nie te wszystkie mielony zakładające x razy te same tematy to forum by nie istniała a nawet nie miało sensu istnieć. średnia wieku jak i poziom to jeden wielki LOL i wszelakie nakazy/zakazy tylko pogarszają ten stan. Większość userów to gimbusy ze znikomą ilością wiedzy pouczające innych sobie podobnych. Każdy zakłada temat i dostając odpowiedź wie że jest adresowana indywidualnie do jego problemu i mimo ze linijkę niżej jest identyczny temat to i tak odpowiedź nie będzie dla niego tak satysfakcjonująca jak w JEGO temacie.
Zakażecie pisania nowym/świeżym itp to uśmiercicie forum. Zostaną tylko krótkie artykuły z ortami Baku i raz na pół roku foto jadziP w którym będziecie prosić,błagać i lizać dupę by napisał co na nim jest.

Pamiętam te forum sprzed paru lat - tętniące życiem ;]

Piszesz do mnie na GG - przedstaw się !!! Anonimy ignoruje !!!
Michallewczuk jest nieaktywny   Cytowanie selektywne
Zamknięty Temat

Narzędzia wątku Przeszukaj ten wątek
Przeszukaj ten wątek:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady Postowania