jak tam Free, jakieś nowe newsy od Poe?
PS.
Cytat:
Napisał buhaj
Laikiem jesteś sam nie potrafiąc stwierdzić czy kopulowały czy nie
|
jeśli go np. nie było w domu to skąd miał wiedzieć czy doszło do kopulacji? niestety nie każdy jest jasnowidzem tak jak Ty.
Cytat:
Napisał buhaj
Niezłe bajki opowiadasz. Mama widziała jak pukały to lepszego dowcipu nie słyszałem, popłakałem się ze śmiechu.
|
co w tym śmiesznego? moja matka potrafi ogarnąć pająki podczas mojej nieobecności, to że nie karmi i nie "podlewa" mi wszystkiego jest spowodowane tylko tym że jej nie pozwalam dotykać agresorów. nie każdy rodzic ma nastawienie "trzymasz te robaki, sprzedaj to, weś coś z tym zrób, wyrzuć byle w domu nie stało".
Cytat:
Napisał buhaj
Mama siedziała cały dzień przed terra i patrzyła czy czasem nie pukają. BUhahahahaha
|
mieszkając z rodzicami to chyba normalne że wchodzą do pokoju? a to że ktoś z rodziny wie więcej o pająkach niż początkujący... jest dziwne? milion tematów na forum - mój pająk leży na plecach, zdechł? ; tymczasem ja siedzę w kiblu a matka się drze z mojego pokoju - Maaarcin, gienia zrzuca skórę, chodź popatrzeć!
Cytat:
Napisał buhaj
Nie jesteś w stanie stwierdzić
|
on nie jest w stanie stwierdzić niczego, Ty potrafisz wszystko? chyba tak wychodzi, w końcu ciągle negujesz jego słowa chociaż w domu mu nie siedzisz. stary, marnujesz się przy tych pająkach, nie wiem dlaczego jeszcze nie jesteś wróżką ;/
Cytat:
Napisał buhaj
Jeśli piszesz że nie będziesz im się dalej przyglądał bo odpoczywasz to tym bardziej twój laicyzm i niewiedza wychodzą na wierzch.
|
że we? nie on pierwszy i nie ostatni zostawia ze sobą parkę Poe w terra ;)
Cytat:
Napisał buhaj
Żałośni jesteście, towarzystwo wzajemnej adoracji. Jeśli ktoś ma inne doświadczenia to nie ma racji.Sami nie macie doświadczenia i sobie cukrujecie.
|
tak, tak, tak, wszystko racja, nikt nie ma doświadczenia, jesteś najlepszy.